Vakanties

Fitál Vakanties is een jonge reisorganisatie met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers die hun sporen meer dan verdiend hebben in het begeleiden en organiseren van (fiets)vakanties. Die het begrip (fiets)vakanties dan ook als geen ander kennen en weten wat u van een (fiets)vakantie verwacht. Fitál heeft zich verzekerd van de ervaring van Snelle Vliet Touringcars, een Keurmerk Touringcarbedrijf dat al jaren (fiets)vakanties uitvoert.

FietsCruise Donau : Passau – Budapest of Bratislava – Passau – Ms Primadonna

MS PrimadonnaAl fietst u jaren achtereen langs de oevers van de Donau, u blijft zich verbazen en na elke bocht is het uitzicht weer verrassend. U kunt fietsen aan beide zijden van de Donau en uitstapjes maken tussen de wijnranken. Volgens kenners is de leukste en meest ontspannen manier om de weg af te leggen, in combinatie met een cruiseschip. Ontspannen fietsen terwijl op de Donau uw drijvend hotel met u meevaart. Dat is pas vakantie!

De MS Primadonna is het tweede grootte cruiseschip op de Donau. Geniet van de elegantie van de Primadonna met zijn ruime dekken, wellness, restaurant, bar, Atrium en nog veel meer tijdens deze fietsvakantie zonder hotel wissels.

Kies zelf hoe u wilt reizen:

FietsCruise vakantie (per fietsbus) Donau : Passau/Budapest     : klik hier voor meer formatie
FietsCruise vakantie (per fietsbus) Donau : Passau/Bratislava    : klik hier voor meer formatie
FietsCruise vakantie (eigen vervoer) Donau : Passau/Bratislava : klik hier voor meer formatie
FietsCruise vakantie (eigen vervoer) Donau : Passau/Budapest : klik hier voor meer formatie

 

De Donauradweg Klassieker

Het Donau Fietspad tussen Passau en Wenen is niet zonder reden één van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. Geen ander deel van de Donau heeft zo’n breed spectrum aan landschappen en historische bezienswaardigheden. Stille natuurrijke dalen, lieflijke dorpjes, stadjes en steile wijngaardterrassen wisselen elkaar af. Mooie boerderijen weten zich te handhaven naast pronkvolle kloosters.

Lees verder op fital.nl


Fietsgroepsvakantie Donauradweg van hotel naar hotel

Bepaal helemaal zelf uw eigen tempo over het mooiste fietspad van Europa. Want u fietst van hotel naar hotel. De uitstekende hotels liggen allen aan of direct bij de fietsroute. Als u op de laatste fietsdag Wenen binnen fietst, is dit het hoogte- en tevens eindpunt van een geweldige fietstocht over de Donauradweg.

Lees verder op fital.nl


De fietsvakanties langs de Donau zijn samengesteld door:

donauturistik  logo fital fietsvakantie specialist