Vakanties

Fitál Vakanties is een jonge reisorganisatie met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers die hun sporen meer dan verdiend hebben in het begeleiden en organiseren van (fiets)vakanties. Die het begrip (fiets)vakanties dan ook als geen ander kennen en weten wat u van een (fiets)vakantie verwacht. Fitál heeft zich verzekerd van de ervaring van Snelle Vliet Touringcars, een Keurmerk Touringcarbedrijf dat al jaren (fiets)vakanties uitvoert.

Donau van Passau naar Budapest – FietsBus & Cruise – Ms Primadonna

MS PrimadonnaAl fietst u jaren achtereen langs de oevers van de Donau, u blijft zich verbazen en na elke bocht is het uitzicht weer verrassend. U kunt fietsen aan beide zijden van de Donau en uitstapjes maken tussen de wijnranken. Volgens kenners is de leukste en meest ontspannen manier om de weg af te leggen, in combinatie met een cruiseschip. Ontspannen fietsen terwijl op de Donau uw drijvend hotel met u meevaart. Dat is pas vakantie!

De MS Primadonna is het tweede grootte cruiseschip op de Donau. Geniet van de elegantie van de Primadonna met zijn ruime dekken, wellness, restaurant, bar, Atrium en nog veel meer tijdens deze fietsvakantie zonder hotel wissels.

Lees verder op fital.nl

Langs de Donau van Passau via Wenen naar Bratislaveo – FietsCruise – Ms Esmeralda

Het Donaufietspad is niet zonder reden één van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. Heerlijk fietsen over de uitstekend bewegwijzerde fietspaden. Tijdens deze fiets- en vaarvakantie komt u een grote verscheidenheid aan landschappen en historische bezienswaardigheden tegen. Passau, Linz, Wenen en Bratislava zijn de uithangborden van deze fietsvakantie.

Lees verder op fital.nl


De Donauradweg Klassieker

Het Donau Fietspad tussen Passau en Wenen is niet zonder reden één van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. Geen ander deel van de Donau heeft zo’n breed spectrum aan landschappen en historische bezienswaardigheden. Stille natuurrijke dalen, lieflijke dorpjes, stadjes en steile wijngaardterrassen wisselen elkaar af. Mooie boerderijen weten zich te handhaven naast pronkvolle kloosters.

Lees verder op fital.nl


De Donauradweg van hotel naar hotel

Bepaal helemaal zelf uw eigen tempo over het mooiste fietspad van Europa. Want u fietst van hotel naar hotel. De uitstekende hotels liggen allen aan of direct bij de fietsroute. Als u op de laatste fietsdag Wenen binnen fietst, is dit het hoogte- en tevens eindpunt van een geweldige fietstocht over de Donauradweg.

Lees verder op fital.nl


De Donauradweg van Passau naar Wenen – luxe hotels

Het mooiste stuk van de Donau stroomt tussen Passau en Wenen. Hier ligt ook het mooiste fietspad van Europa; de Donauradweg. Tijdens deze fietsvakantie komt u langs verschillende mooie plaatsen zoals Linz, Spitz en Wenen. Spitz is tevens het bekendste wijndorpje van de Wachau. Naast deze schitterende plaatsen kent het gebied langs de Donau fraaie landschappen en een prachtige natuur.

Lees verder op fital.nl


De Donauradweg van Wenen naar Budapest

Een logisch vervolg op de populaire Donauradweg van Passau naar Wenen, is deze boeiende fietsvakantie van Wenen naar Budapest. Tegelijk is het eigenlijk geen vervolg maar een kennismaking met de verscheidenheid aan natuur en cultuur die u tegenkomt op deze fietsreis tussen twee fraaie Europese hoofdsteden.

Lees verder op fital.nl


De fietsvakanties langs de Donau zijn samengesteld door:

donauturistik  logo fital fietsvakantie specialist